asd

Всі новини про життя міста

У Глеюватській громаді вручили відзнаки “За захист Криворізького району” родинами українських захисників, які загинули на війні (фото)

Вчора, 27 лютого, голова Криворізької РВА Євген Ситниченко разом із першим заступником Глеюватського сільського голови Дмитром Гуреєвим у чотирьох старостинських округах громади вручили відзнаки – нагрудні знаки “За захист Криворізького району” родинами українських захисників, які загинули з початку повномасштабного військового вторгнення росії в Україну.

Про це чиновник повідомив у своєму Телеграмі.

“Нам ніколи не зрозуміти біль і відчай родин, які втратили найближчих. Ми можемо тільки співчувати, розділити горе, підтримати і подякувати. За справжніх, мужніх Героїв. Бо наші захисники і захисниці – Герої, які незламно стоять на захисті свободи і незалежності України, нашого з вами спокою.

Не знайти потрібних слів, щоб висловити вдячність за виховання справжніх українських патріотів. Можемо тільки пам’ятати кожного і кожну, берегти ці згадки і завжди дякувати за можливість жити в рідній країні. Неосяжний біль батьків, матерів, дружин та дітей не зникне з плином часу, і тільки завдяки нашій спільній пам’яті і боротьбі вони зможуть відчути нашу підтримку”, – зазначив Євген Ситниченко.

Світла пам’ять кожному і кожній! Герої не вмирають! Слава Україні!

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі