Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі є ініціатива перейменувати вулицю на честь загиблого лікаря

Пам'ять про наших захисників повинна бути у поколіннях. У Кривому Розі попросили підтримати ініціативу перейменування вулиці.

Мова йде про вулицю Співдружності. Є пропозиція назвати її на честь загиблого захисника Олексія Різниченка.

Ініціативний допис створила криворожанка Оксана Пенькач.

Далі з тексту петиції:

"Різниченко Олексій (1994 – 2022) – народився у м. Кривий Ріг. Закінчив Криворізьку гімназію №91 екстерном та вступив до Харківського Національного Медичного Університету. Закінчив військову кафедру та отримав звання молодшого лейтенанта. Після закінчення ВУЗу працював в Амбулаторії загальної практики – сімейної медицини №7 сімейним лікарем, а пізніше – її завідувачем. Його пацієнтами було багато мешканців мікрорайону Східний, де і знаходиться амбулаторія. Лікар відвідував конференції, лекції та різноманітні Всеукраїнські та міжнародні заходи для підвищення кваліфікації. Ніколи і нікому не відмовляв в допомозі.

Окрім роботи, Олексій був активним громадським діячем з чіткою позицією. Приймав активну участь у житті міста та країни – забезпечуючи прозорість виборчих процесів, відвідував мітинги та урочистості, був учасником Революції гідності 2013-14 років.

З першого дня війни Олексій вступив до лав ЗСУ. Багато працював над навчанням бійців правилам надання медичної допомоги. Незабаром він отримав підвищення у званні до лейтинанта. Разом з родиної, збирали кошти для комплектування аптечок бійців його роти. Вже літом став начальним медичного пункту 66 Окремої механізованої бригади, яка активно працювала на передовій. За своїми посадовиди обов’язками не мав вивозити поранених, але не міг бути осторонь і допомагав своїм побратимам. 27 вересня, під час евакуації поранених з-під Лиману, Олексій загинув смертю героя."

Посилання на підпис: https://pet.kr.gov.ua/ua/petition/pg/593108679_n/

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі