Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі перевірили районні відділи поліції. Що знайшли?

Під час проведення наглядової перевірки Криворізькою південною окружною прокуратурою у відділеннях поліції №2, 6 та 7 (Металургійний, Широківський та Інгулецький райони відповідно) виявлено низку порушень прав громадян при адміністративному доставлені та затриманні.

Про це повідомили у відомстві.

Так, працівниками поліції порушуються право на захист, а саме не завжди повідомляється Центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та родичі затриманого.

Встановлені факти порушення прав на належні умови утримання, оскільки в жодному відділенні поліції не функціонує спеціальна кімната для затриманих, яка повинна бути обладнана та пристосована для перебування затриманих. Також, відсутні кімнати для конфіденційних побачень правопорушників з адвокатами, які б відповідали вимогам законодавства.

Крім того, продовжують траплятись випадки безпідставного затримання правопорушників, коли можливо скласти протокол на місці вчинення правопорушення без доставлення до відділень поліції.

Також порушуються права людей при проведенні особистого огляду, який може проводитись уповноваженою на те особою однієї статі з оглядуваним і в присутності двох понятих тієї ж статі.

Прокуратура нагадує, що у разі затримання за вчинення адміністративного правопорушення, громадяни мають право на отримання адвоката за рахунок держави, та можуть утримуватись у відділені поліції не більше 3-х годин.

 

Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи