Всі новини про життя міста

У Кривому Розі розповіли, де будуть приймати можливих хворих на коронавірус

На цьому тижні очікується поставка тест систем на COVID-19. Також за гроші з міського бюджету закуплено 5 тисяч тестів, які скоро надійдуть до міських медзакладів.

Про це повідомили в управлінні охорони здоров'я виконкому.

У Кривому Розі основна Госпітальна база для інфікованих з підозрою на COVID-19 знаходиться в Криворізькій інфекційній лікарні. Тут розміщується госпітальний фонд з кількістю ліжок – 175 для можливих хворих. На першому поверсі організовані бокси з підозрою на COVID-19. Реанімаційних ліжок на даний період – 12, максимально може бути розгорнуто – 15.

Проведено технічне обслуговування апаратів для підтримки життєдіяльності хворих. Сьогодні вони будуть встановлені. Буде проведено додаткове навчання анестезіологів усіх міських медзакладів для роботи на апаратурі.

За алгоритмом, у разі, якщо буде підтверджено інфікування на COVID-19 у десяти хворих, з інфекційної лікарні будуть відселені всі пацієнти з іншими інфекційними діагнозами за затвердженими лікувальними базами.

Друга Лікарняна база для лікування хворих з діагнозом COVID- 9 організована в міській лікарні №11 з усіма необхідними вимогами для діагностики та лікування.

У разі необхідності, в Кривому Розі всі хворі з легким перебігом COVID-19 будуть перебувати вдома під наглядом сімейних лікарів. Для хворих із середнім і важким перебігом захворюваності, в разі необхідності, будуть організовані обсерваційні відділення в міських лікарнях №11 на ПівнГЗК і в лікувальних установах міста, затверджених за протоколом.

Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
2 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі