Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі 1 рік умовно отримав чоловік за несплату аліментів

Після офіційного розлучення батьків у 2016 році дитина від шлюбу залишилася проживати з матір’ю, а за рішенням суду батько повинен сплачувати на утримання сина 1/3 частину всіх видів заробітку (доходу), але не менше 30% прожиткового мінімуму на дитину щомісячно до повноліття.

Проте з моменту, як чоловік завів іншу родину й у нього народилася ще дитина, з 1 серпня 2019 року аліменти на старшого сина припинилися. Ексдружина знала, що він офіційно не працевлаштовувався, щоб не сплачувати аліменти, проте працював на приватних фірмах і мав нелегальний дохід.

Жінка зверталася до державного виконавця Покровського відділу державної виконавчої служби,  а той, у свою чергу, повідомляв чоловіка про необхідність виконання аліментних зобов`язань. Проте навіть після письмового попередження про кримінальну відповідальність за злісне ухилення від сплати аліментів, горе-батько продовжував ігнорувати законні вимоги.

Сума заборгованості станом на 1 січня 2024 року 242 349,97 гривень, що сукупно складає суму виплат більше, ніж за чотири місяці відповідних платежів та є показником злісного ухилення від сплати аліментів.

Подібне правопорушення передбачає кримінальну відповідальність, визначену ч. 1 ст. 164 КК України, а саме: злісне ухилення від сплати встановлених рішенням суду коштів на утримання дитини (аліментів).

Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 164 КК України, та призначив йому покарання у виді 1 року обмеження волі з іспитовим строком 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі