Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі 23-річний хлопець з інвалідністю опанував нову професію водія навантажувача (фото)

Семерюк Денис – молода людина з інвалідністю. Його досить невеликий вік – 23 роки та вади здоров’я, пов’язані з ураженням опорно-рухової системи – не стали перешкодою в отриманні професійно-технічної освіти «Електрогазозварника», а потім і працевлаштування на ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» підсобним робітником.

Але він не зупинився на досягнутому і захотів опанувати нову професію водія навантажувача. Мотивація Дениса – бажання отримати більш кваліфіковану посаду на підприємстві.

Про це розповіли у Криворізькій філії Дніпропетровського ОЦЗ.

В цьому йому в пригоді сталі фахівці центру зайнятості і державна програма навчання за рахунок ваучера. Денис дуже уважно ставився до всіх порад фахівців, і шлях до мети був нелегкий, враховуючи, що починати потрібно було з нового заключення МСЕК, але він все подолав. Було обрано найкращу навчальну базу для опанування обраною професією, а саме Приватний навчальний заклад «Центр професійної освіти і навчання».

Враховуючі деякі особливості стану здоров’я Дениса, навчання відбувалося за індивідуальною програмою, під безпосереднім контролем викладача Володимира Крючкова та інструктора Юрія Заїки, переможця місцевого конкурсу професійної майстерності. Як підсумок – Денис задоволений на всі сто і чекає на нову посаду у своєму цеху.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі