Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі аб’юзер облаяв співмешканку навіть у палаті гінекологічного відділення

Переживаючи постійне домашнє насилля з боку співмешканця, жінка неодноразово зверталася з цього питання в поліцію. Проте після складання протоколу про правопорушення, вона продовжувала з ним проживати разом.

Слухаючи моральні образи та погрози фізичною розправою, містянка наголошувала, що отримує психологічні страждання та погіршення здоров’я.

У лютому 2024 року навіть потрапила в лікарню зі скаргами на проблеми по лінії гінекології. Пацієнтку направили на стаціонарне лікування в гінекологічне відділення КП «Криворізької міської лікарні №1» КМР.

Саме туди 25 лютого о 13:00 до неї в палату прийшов співмешканець, який і там вчинив сварку. Чоловік нецензурними словами кричав, при свідках погрожував фізичною розправою.

Умисні дії містянина  було кваліфіковано за ст. 126-1 КК України, за ознаками домашнього насильства, тобто умисного систематичного вчинення психологічного насильства щодо іншої особи, з якою винний перебуває у сімейних відносинах, що призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя потерпілої особи.

Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України, та призначив  йому узгоджене сторонами покарання за ст. 126-1 КК України у виді 1 року обмеження волі.

На підставі статті 75 КК України звільнив підсудного від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом 1 року іспитового строку не вчинить нового кримінального правопорушення та виконає покладені на нього обов`язки.

Прикметно, але й цього разу чоловік пішов на угоду з прокурором, щиро каявся й визнавав свою провину, а жінка не заперечували проти таких умов.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі