asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі аферистка стала «дружиною» воїна ЗСУ

Кримінальний талант мешканка Кривого Рогу неодноразово демонструвала в різних життєвих ситуаціях, проте її справжні наміри було викрито. Через крадіжку вона отримала судимість на 5 років позбавлення волі, проте врятував жінку від тюрми лише випробувальний термін.

І ось знову, в період дії іспитового року, вона вчинила ще один злочин – шахрайство. 2 серпня минулого року, перебуваючи в одному з магазинів по проспекту Гагаріна, зловмисниця зустріла знайому.

Розмова відразу почалася з того, що фігурантка дуже стурбована тим, що її чоловік на війні, а вона не може бути з ним на зв’язку.  А все тому, що у неї немає мобільного телефону, а також немає грошей, щоб купити.

Розуміючи ситуацію, потерпіла погодилася дати дружині захисника свій телефон, але з умовою користування до 30-ти днів, поки та не купить собі гаджет.

Отримавши бажаний Redmi вартістю 1 750 гривень, зловмисниця побігла здавати його в ломбард. Коли ж власниця девайся втомилася очікувати повернення апарата, то звернулася в поліцію.

7 лютого 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянку винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 КК України, та призначив  узгоджену сторонами міру покарання у виді 200  годин громадських робіт.

Але на підставі ч. 4 ст. 70 КК України за сукупністю кримінальних правопорушень, шляхом поглинення менш суворого покарання, призначеного раніше  вироком Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу, остаточно призначити жінціпокарання у виді 5 років позбавлення волі, але знову ж з іспитовим строком 1 рік.

Також підсудна повинна сплатитина користь держави 1 514 грн. 56 коп. за проведення судової товарознавчої експертизи.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі