Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі «Альпійська свіжість» відправила злодюгу в тюрму

Першу судимість уродженець російської федерації отримав уже під час повномасштабної війни. 18 листопада 2022 року Жовтневий районний судом Кривого Рогу ухвалив чоловікові вирок за крадіжку на 5 років позбавлення волі, але звільнив від відбуття покарання з іспитовим строком на 1 рік 6 місяців.

Проте в період випробувального терміну чоловік не стримав своє бажання красти. 1 липня в обідню пору він зайшов у магазин «Єва» по вулиці Мусоргського і зіграв роль добропорядного покупця. Як тільки у відділі миючих засобів він залишився один, то відразу з полиці схопив «Tide» – гель для прання «Альпійська свіжість»  об’ємом 1,045 л і сховав товар під футболку.

Далі невимушено прослідував через касу, але дбайлива система контролю та уважний персонал викрили його наміри. На місце пригоди була викликана поліція.

Ураховуючи той факт, що крадіжку він учинив повторно ще й зазіхнув на чуже в період воєнного стану, то суд на період слідства обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Порошок вартістю 404 гривні повернули в торгову точку, а громадянина – у судову залу.

1 серпня Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу знову визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 – ч. 4 ст. 185 КК України, та призначив узгоджене сторонами угоди покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Відповідно до ч. 1 ст. 71 КК України шляхом часткового приєднання до заново призначеного покарання невідбутої частини остаточно визначити покарання у вигляді 5 років 1 місяця позбавлення волі з відбуванням в умовах кримінально-виконавчої установи закритого типу.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини