test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі архівний відділ працює у ЦАП «Віза»

У головному офісі Центру адміністративних послуг «Віза» (Центр Дії) по вул. Молодіжна, 1, робоче місце 42 повноважним представником архівного відділу виконкому Криворізької міської ради з понеділка по п’ятницю, з 08.00 до 15.30 (перерва з 12.30 до 13.00) здійснюється прийом заяв та консультування з таких питань:

  • надання довідок соціально-правового характеру про стаж, пільговий стаж, розмір заробітної плати за документами ліквідованих підприємств, що знаходяться на зберіганні у архівному відділі;
  • підтвердження майнових прав на землю та нерухоме майно за документами Національного архівного фонду;
  • перейменування назв провулків, вулиць, площ;
  • встановлення опіки над дітьми, усиновлення;
  • підтвердження обрання особи депутатом місцевої ради (міської, районної в місті, селищної ради), участь у виборних кампаніях.

Детальніше ознайомитись з умовам отримання архівних довідок можна завітавши на вебпортал Центру «Віза» («Центр Дії»), розділ Послуги – Суб’єкти надання послуг –  Адміністративні послуги органів місцевого самоврядування м. Кривого Рогу – Архівний відділ виконкому Криворізької міської ради,  де розміщено бланки заяв, зразки їх заповнення, інформаційні картки з вичерпними переліками необхідних документів в залежності від питань, що цікавлять замовника послуг.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі