Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі багатодітна мати незаконно отримувала виплати покійної бабці

До Управління праці та соціального захисту населення виконкому Центрально-Міської районної у місті ради на початку війни звернулася переселенка з проханням надавати їй виплати як внутрішньо переміщеній особі. Пенсіонерка почала отримувати гроші на банківський рахунок АТ «А-БАНК».

Проте жінка пішла у засвіти 24 червня 2022 року, а от її онука, яка сама є матір’ю трьох дітей, не сповістила про це службу та продовжила отримувати виплати покійниці аж до 31 липня 2023 року.

За майже рік жінка скористалася 17 440 гривнями, чим завдала матеріальної шкоди державному бюджету України. Картку бабці вона забрала ще в день похорон, бо знала пін-код й потребувала додаткового матеріального доходу.

2 липня 2024 року Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянку винуватою у скоєнні кримінальних проступків, передбачених ч. 1 ст. 190 (шахрайство) ч. 1 ст.357 (викрадення документів), ч. 1 ст.361 (втручання в роботу інтернет-систем) КК України та піддав остаточному покаранню у вигляді 2 років обмеження волі з іспитовим строком на 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі