Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі багатодітна мати знову втрапила в халепу

Маючи на утриманні трьох малолітніх дітей, жінка не гербує забороненими законами справами. За останні декілька років була засуджена за різними статтями, але знову продовжує кримінальні злодіяння.

Так, наприклад, у січні 2024 року за вироком Довгинцівського районного суду міста громадянка була визнана винуватою за ст. 309 КК України (наркотичні речовини) й отримала покарання у виді штрафу в розмірі 17 000 гривень. Проте вже в червні це покарання було замінено на 240 годин громадських робіт.

У березні цього року жінка сиділа на лаві підсудних у Саксаганському районному суді, де за правопорушення за ст. 358 КК України (підробка документів) отримала знову штраф 850 гривень, який вчасно сплатила.

27 серпня 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу знову визнав фігурантку справи винуватою  у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч. 3 ст. 357 КК України, – викрадення документів, за що повинна сплатити штраф у сумі 510 гривень.

Як з’ясувалося, паспорт громадянина України вона викрала із сумки випадкового знайомого. Сталося це 9 серпня о 17:15 у той час, коли чоловік попросив жінку приглянути за його речами, поки він був зайнятий своїми справами. На щастя, документ було вилучено та передано власникові.

Прикметним є й той факт, що мати трьох дітей зверталася за медичною допомогою до лікаря-нарколога з жовтня 2023 року з приводу вживання алкоголю зі шкідливими наслідками.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі