asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі безхатько знущався з жінки

Виклики поліції та заяви від жінки стали надходити з осені минулого року. Містянка скаржилася на дії свого співмешканця, який систематично її лаяв, залякував, принижував, вимагав грошей тощо. Звісно, його неблагополучні дії визнавалися як домашнє насилля, але навіть вироки Жовтневого та Саксаганського районних судів не зупиняли зухвальця.

Він абсолютно не реагував на приписи, заборони, попередження й штрафи, міг влаштовувати дебоші серед ночі або рано вранці. Вияснилося, що чоловік майже 15 років провів у тюрмі за вбивство людини, тому певні речі для нього стали нормою.

Щодо його соціального статусу наразі, то відомо, що він уродженець Черкаської області, а в Кривому Розі не має ні житла, ні реєстрації. Після звільнення з тюрми 14 лютого 2023 року проживав у співмешканки, яку ображав.

11 березня 2024 року Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 126-1 КК України, та призначив йому узгоджене сторонами кримінального провадження покарання у виді обмеження волі строком на 2 роки, але з іспитовим строком 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі