asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі «благородний» рецидивіст заступився за жінку й отримав новий строк тюрми

Ранок 2 вересня минулого року в одній із квартир міста почався гамірно: троє людей вирішували, хто піде в магазин. Згодом все ж на закупи пішов раніше неодноразово судимий чоловік.

Поки він був відсутнім, у квартирі сталася неприємність, бо жінка отримала ляпаса від іншого. Вона образилася та побігла скаржитися на вулицю. У цей час якраз її захисник повертався з пакетами продуктів.

Заливаючись сльозами та недобираючи слів жінка почала розповідати свою версію подій, на що «лицар» відреагував досить бурхливо: забіг у квартиру – накинувся на кривдника обраниці й став гамселити його по голові, а коли опонент упав, то ногами бив по грудях.

Пізніше експерт нарахує більше 5-ти ударів, бо наслідки від побиття були тяжкими, адже сталася закрита черепно-мозкова травма, закрита травма груді (переломи 6,8,9,10,11 ребер зліва, розрив лівої легені ускладнений лівобічним гемо пневмотораксом та підшкірною емфіземою), закрита травма живота (розрив селезінки ускладнений гемоперитонеумом).

Ледь живого потерпілого встигли доставити в лікарню, а зловмисника затримали наступного дня. На період слідства, враховуючи кримінальне минуле, чоловіка взяли під варту.

13 лютого Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу з урахуванням усіх статей та невідбутих судимостей, призначив покарання за правопорушення, передбачене  ч.1ст.121КК України, у виді 5 років 1 місяця позбавлення волі.

 «Бонус», який отримав підсудний, – це ухвала суду зарахувати на підставі ст. 72 КК України у строк покарання строк попереднього ув`язнення з 03.09.2023 року по 13.02.2024 року з розрахунку один день попереднього ув`язнення за один день позбавлення волі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі