test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік буде сплачувати і дитині, і екс-дружині

Після сварки та розірвання шлюбних відносин з квітня чоловік припинив спілкування з колишньою коханою та 1,5-річним сином, а також не допомагав матеріально. Жінка не розгубилася і звернулася до суду, аби владнати ці питання в юридичній площині.

Мешканка Кривого Рогу подала позов про стягнення аліментів на дитину у розмірі 1/4 частини заробітку (доходу) відповідача, щомісячно, але не менше 50% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, починаючи з дня звернення до суду, і до виповнення дитиною повноліття. Також заявила про стягнення аліментів на своє утримання у розмірі 1/6 частини всіх видів заробітку (доходу) відповідача, починаючи з дня подання позовної заяви і до досягнення дитиною   трьох років.

Жінка зазначила, що з відповідачем припинила сімейно-шлюбні відносини з початку квітня 2024 року і з того часу відповідач не надає матеріальну допомогу на дитину, а також на неї як матері дитини. Вказала, що вона перебуває у відпустці по догляду за дитиною віком до трьох років, отримує допомогу від держави в сумі 860 гривень, тому перебуває у скрутному матеріальному становищі, і у зв`язку з цим потребує матеріальної допомоги відповідача.

Прикметно, але відповідач на засідання не з’явився, хоча це не допомогло йому уникнути відповідальності.

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу позов громадянки задовільнив повністю, а також стягнув з відповідача в дохід держави судовий збір в розмірі 1 211 гривень 20 коп.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
дЕрмак оманский
16 годин тому

– ОП та голова комітету ВР з питань фінансової, податкової та митної політики Данило Гетманцев планують підняти податки та акциз на паливо. Чи не думають на Банковій, що прото красти треба менше?

– Якщо піднімуть акциз, почнеться збільшення на цін на все. Запуститься маховик інфляції. Люди будуть бачити, як гроші з їх податків перетікають у кишені посадовців. Вони прораховуєть реакцію суспільства?

– Схема з аспірантами та відстрочкою мобілізації. Хто був дахом для цієї схеми? Чому не бронюють працівників критичної інфраструктури та оборонпрому, хочуть бронювати клоунів та приватних охоронців?

– Криза в енергетиці. Що робить влада для вирішення проблеми?

– Яка зараз ситуація з дронами для ЗСУ та будівництвом фортифікаційних споруд на фронті та прифронтових територіях? Що напрацювала ТСК з цих питань?

– Понад 70% українців не довіряють зевладі. Про що це говорить?