test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік через ляпас сів у тюрму на 5 років

Ця історія починалася майже романтично: увечері 19 травня чоловік запросив жінку на склянку спиртного. Місце довго не обирав, а налив відразу поблизу магазина «Україна».

На жаль, тихо-мирно посидіти не вдалося, бо коли алкоголь вдарив у голову, то й почалася сварка. У якийсь момент з’ясування стосунків кавалер дав ляпаса обраниці. Остання образилася й звернулася в поліцію.

Виявилося, що обвинувачений у вчинені кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 126 КК України за ознаками – «умисне завдання побоїв, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень» уже мав 3 судимості за крадіжку та незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

23 квітня Довгинцівський районний суд м. Кривого Рогу, а 29 квітня Дзержинський районний суд міста винесли вирок до 5 років і 1 місяця позбавлення волі, але з випробувальним терміном.

29 травня 2024 року Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу знову визнав громадянина винним у скоєнні кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 126 КК України, і призначив йому покарання у виді 96 годин громадських робіт.

Відповідно до ч. 1 ст. 71 КК України чоловікові призначено покарання за сукупністю вироків у виді 5 років 1 місяця 12 днів.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі