Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік ховав гроші у коробці з-під iPhone, чим скористався приятель

У жовтні минулого року один чоловік дозволив у себе тимчасово проживати знайомому. Останній опинився у непростій ситуації, не мав роботи та заробітку, тому й скористався прихистком свого товариша. Тим паче, що власник житла був певний час відсутнім у місті.

7 листопада порядність так званого кватиранта скінчилася, бо він узяв ноутбук товариша й без сумління совісті продав. Таким чином, ПК марки Acer Nitro 5 вартістю 14 800 гривень, зловмисник продав дешевше й отримав гроші на проживання.

Через 10 днів злодій знову вирішив скористатися відсутністю господаря, але цього разу на більшу суму. Він знав, де товариш ховає гроші – у тумбочці в коробці з-під iPhone. Там він знайшов 9 000 гривень.

Проте й цього виявилося замало, бо ще прихопив із собою телевізор марки LG вартістю 9766,67 гривень.

Наступного дня потерпілий подав заяву в поліцію, а підозрюваному на період слідства та суду обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

5 лютого Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу призначив чоловікові узгоджену сторонами міру покарання у виді 5 років позбавлення волі, але з іспитовим терміном 1 рік. Також зобов’язав сплатити за експертизи 6 455 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі