asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік ледь не скалічив сусідку

Сварка сусідів через побутові питання розпочалася ще 20 березня о 22:10. На сходинковий майданчик вийшов чоловік, а з квартири напроти – жінка. Остання стояла біля дверей перегородки зсередини й трималася рукою за ручку.

У цей момент мешканець уже розлютився настільки, що ледь контролював себе: він з усієї сили потягнув за ручку зі свого боку, а жінка не втрималася та впала на живіт.

Далі чоловік сів зверну на неї і почав кулаками лупцювати по голові. Жінка намагалася прикритися руками, але удари припадали й на пальці. Ситуацію врятувала свідок конфлікту, яка відтягнула зловмисника.

У результаті потерпіла отримала травми: синці на обличчі з набряком м`яких тканин та перелом нігтьової фаланги 4-го пальця правої кисті зі зміщенням.

У ході досудового слідства підозрюваний вину визнав та пішов на угоду з прокурором. На суді він також підтвердив свою винуватість і розкаявся за злочин за ч.1 ст.122 КК України стосовно  умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження.

20 жовтня 2023 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 1 рік, а на підставі ст.75 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі