asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік на Daimler Chrysler заплатить штраф: за що?

11 липня близько 15:00 по вулиці Січеславській екіпаж патрульної поліції проводив перевірку транспортних засобів, саме тому було зупинено Daimler Chrysler. У ході спілкування з водієм копи помітили явні ознаки його стану: у чоловіка тремтіли руки, обличчя було неприродньо блідим, а також звужені зіниці, які не реагували на світло.

Водієві було запропоновано пройти медичний огляд на стан наркотичного сп`яніння у встановленому законом порядку, але керманич категорично відмовився. На нього було складено матеріали про адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 130 КУпАП. Згодом з’ясувалося, що цей громадянин ніколи не отримував водійське посвідчення, а тому сідав за кермо без права на такі дії. До того ж було встановлено, що підозрюваний військовослужбовець однієї з військових частин міста.

11 серпня суддя Жовтневого районного суду міста Кривого Рогу визнав військового винним у вчиненні адміністративного правопорушення,  передбаченого ч. 1 ст. 130 Кодексу України (за «керування транспортними засобами особами в стані сп`яніння» (п. 2.9. а Правил дорожнього руху України) або «відмову особи пройти відповідний огляд»).

Постановив накласти адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 17 000 гривень без позбавлення права керування транспортними засобами і стягнути судовий збір в розмірі 536,80 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі