asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік не ночував вдома і сплатить за це штраф

Обмеження волі містянину встановив ухвалою Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу 1 травня минулого року. Адміністративний нагляд за судимим чоловіком передбачає перевірку його місця перебування після 22:00.

16 листопада співробітник ВП № 8 КРУП ГУНП в Дніпропетровській області завітав до офіційно вказаного місця проживання  о 23:20 і виявилося, що підопічний вдома відсутній.

Про зафіксований факт було складено протокол, а потім передано матеріали в суд. Сам обвинувачений на засідання не з’явився, але підписав документ, визнавши свою провини й даючи згоду розглядати справу без його присутності.

4 січня суддя Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу, вивчивши матеріали справи, визнав  у діях громадянина склад правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 КУпАП, а тому наклав адміністративне стягнення з метою виховання особи, запобігання новим проступкам у виді штрафу в розмірі 170 гривень 00 копійок.

Також ухвалив рішення стягнути з підсудного на користь держави судовий збір у розмірі 0,2 розміру прожиткового мінімуму на одну працездатну особу, що становить 605 гривень 60 копійок.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі