test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік обікрав непритомного товариша

11 лютого чоловік запросив у гості свого приятеля, з яким провели час у його квартирі до 19:00. Потім удвох пішли на вулицю в напрямку торгівельного кіоску на зупинку громадського транспорту по вулиці Соборності.

Раптово гостю стало зле, він утратив свідомість та впав на землю. Товариш не міг самостійно надати допомогу, тому довелося викликати швидку допомогу.

Поки медики їхали на місце пригоди, там уже сталася кримінальна подія: поки чоловік лежав непритомним, друг украв у нього мобільний телефон. Коли гаджет випав із кишені потерпілого, зловмисник його забрав і не повернув.

У лікарню хворого доставили уже без телефону, а коли він одужав, то подав заяву в поліцію. Встановити підозрюваного вдалося швидко.

Потерпілий точно вказав модель та вартість гаджета, сума збитку склала 3 566, 67 гривень.

3 квітня 2024 року Довгинцівський  районний  суд  міста  Кривого Рогу затвердив угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором Криворізької східної окружної прокуратури та обвинуваченим, визнав останнього винним  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч.4 ст. 185 КК України. За крадіжку  призначив узгоджене покарання у виді 5 років позбавлення волі, але з іспитовим строком 1 рік.

Також суд зобов’язав підсудного сплатити на користь держави 1 514 гривень 56 копійок в рахунок відшкодування витрат на проведення судової товарознавчої експертизи

Речовий доказ по справі – мобільний телефон марки Redmi було передано потерпілому.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи