asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік обміняв 2 пляшки віскі на 5 років тюрми

Коли в країні вже діяв воєнний стан, чоловік із низькою соціальною відповідальністю, не маючи роботи та заробітку, вирішив красти. Об’єктом зацікавленості став магазин ТОВ «Метро Кеш Енд Кері Україна».

5 квітня після обіду він ходив між полицями з товаром, поки на очі йому не потрапив стелаж із алкогольними напоями. Горе-покупець вирішив 2 пляшки об`ємом по 1 літру віскі марки Jack Daniels сховати під куртку й пройти мимо кас.

Уже на виході його затримала охорона гіпермаркету й викликала поліцію. Суму збитку нарахували  розміром 1556,66 гривень.

Далі в ході встановлення інформації про особу затриманого стало відомо, що він уже мав судимість за подібні правопорушення: у 2022 році за крадіжку отримав покарання у виді 240 громадських робіт, а також умовний термін за рецидив.

22 лютого 2024 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу знову визнав громадянина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 4 ст. 185 КК України,  та призначив йому покарання у виді 5 років та 1 місяця позбавлення волі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі