test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік отримав 10-ту судимість за нунчаки

Житель Інгулецького району у 2010 році потрапив у поле зору правоохоронців, оскільки займався незаконним виробництвом, виготовленням, придбанням, зберіганням, перевезенням наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Тоді ж він отримав першу судимість з випробувальним терміном. Проте через декілька місяців знову ж був затриманий за рецидив.

До 2023 року він уже мав дев’ять судимостей за різними статтями, серед яких знову ж таки наркотики, крадіжки, підробка та заволодіння документами.

У 2024 році криворіжець 10-й раз слухав вирок суду, але цього разу вже за новою для себе статтею – ч. 2 ст. 263 КК України – носіння, виготовлення, ремонт або збут холодної зброї без передбаченого законом дозволу.

4 грудня 2023 року в період з 15.47 год. до 16.00 год. поблизу будинку по вулиці Пушкіна, на вимогу працівників поліції в присутності понятих, видав із пакету, що знаходився під одягнутою на ньому курткою, предмет, який за висновком експерта є холодною зброєю ударно-дробильної дії, виготовленою саморобним способом за типом «нунчаки». Зловмисник зізнався, що сам їх виготовив і носив із собою для самозахисту.

Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим  та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 1 рік. Але до цього терміну доєднався невідбутий строк, тому остаточне покарання склало 5 років і 2 місяці ув’язнення.

Також суд зобов’язав підсудного сплати за експертизу 2 271 гривню 80 копійок. А його «хендмейд» – нунчаки – було наказано знищити.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи