Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік побив чужу дитину за ігри на клумбі

Чоловік знаходився у дворі багатоквартирних будинків у той час, коли там грався маленький хлопчик. Дитину тягнуло до клумб, а мешканець час від часу робив йому зауваження, щоб не нівечив там порядки.

Малолітній на зауваження не реагував і продовжував палицею копирсати землю. Терпінню дорослого настав кінець і він вирішив «виховати» дитину.

Підійшов до непослуха, вихопив із його рук гілку й двічі вдарив по низу спини. Це й стало приводом для звернення батьків у поліцію.

Подія сталася 31 травня об 11:45, а через три дні факт та характер спричинення тілесних ушкоджень  було підтверджено висновком судово-медичної експертизи. Хлопчик отримав тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості.

Таким чином, дії громадянина досудовим розслідуванням кваліфіковано за ознаками кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України, які полягають у нанесенні умисних тілесних ушкоджень.

Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу врахував щире каяття обвинуваченого, його позитивну характеристику за місцем проживання, але все ж визнав винуватим та піддав покаранню у вигляді штрафу у розмірі 850 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі