Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік пограбував неповнолітніх: деталі справи

У поле зору зловмисника хлопець і дівчина потрапили 1 вересня 2022 року близько 17:30. Школярі в цей час знаходились на поляні в Тернівському районі й обговорювали майбутній навчальний рік.

Чоловік спочатку перегородив вихід, а потім схопив дівчину за руку й став погрожувати та вимагати гроші. Діти пояснювали, що з собою не мають готівки, але злодій наполягав.

Раптом у сумці в дівчини почулася мелодія – це телефонувала мати хлопця. Гаджет школяр віддав подрузі, щоб не тримати в руках, тому вона його дістала й намагалася віддати власникові. Чоловік тут же знайшовся – потребував надати йому телефон для дзвінка. Розуміючи, що він не відчепиться, а допомоги чекати немає звідки, підлітки не сперечалися. Грабіжник вихопив девайс і чкурнув.

Щойно зловмисник зник із виду, то потерпілі побігли на автозаправну станцію, де розповіли про злочин та зателефонували батькам і в поліцію.

Матеріальний збиток  за поцуплений Realme 5 склав  2 433 гривень, а умисні дії рецидивіста  кваліфіковано за ч. 4 ст. 186 КК України, за ознаками відкритого викрадення чужого майна (грабіж), вчиненого повторно, в умовах воєнного стану.

Прикметно, але під час судового засідання обвинувачений провину свою визнавав частково й намагався переконати суд, що діти самі віддали йому телефон, тому називати цю пригоду грабежом не можна. Проте версія обвинуваченого не знайшла підтримки, бо фігуранти справи й свідки стверджували зворотне.

До того ж сталася така пригода: зловмисник відніс телефон до свого знайомого й передав йому за гроші в борг. А ввечері на номер зателефонувала жінка й пояснила ситуацію. Тому новий «власник» змушений був віддати гаджет.

3 липня 2024 року Тернівський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим і призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років і 1 місяць у кримінально-виконавчій установі. Також зобов’язав сплатити за проведення судово-товарознавчої експертизи 755 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі