Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік покрав із вітрини черевики на праву ногу

Як відомо, в період дії воєнного стану, будь-який злочин за ознаками таємного викрадення чужого майна (крадіжка) відноситься до категорії тяжких. За законом відповідальність за ст.185 УК України становить 5 років позбавлення волі. Саме такий строк і отримав житель Інгулецького району, який украв черевики з вітрини.

5 серпня зранку обвинувачений вештався по ринку ПівнГЗК, де помітив ятку із взуттям. Узявши до уваги, що за його діями ніхто не спостерігає, він почав у свій пакет пхати 1 пару жіночих капців, 1 правий черевик гумових черевиків для підлітка, 1 правий черевик невеликого розміру типу «Крокс» та ще 1 правий 33 розміру. Усе це «правостороннє» добро оцінено в 396 гривень 33 копійки.

Пізніше особу зловмисника було встановлено і затримано. 31 серпня він уже сидів у кабінеті прокурора Криворізької південної окружної прокуратури та укладав угоду про визнання винуватості.

17 жовтня 2023 року м. Кривий Ріг Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу визначив  покарання за ч.4 ст.185 КК України у виді позбавлення волі строком на 5 років та  звільнив від відбування покарання з випробуванням 1 рік відповідно до ст. 75 КК України.

До того ж, підсудний повинен сплатити  на користь держави витрати на залучення експерта для проведення судової товарознавчої експертизи в розмірі 1 434 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі