test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік понівечив сусідську автівку

25 грудня близько 1:45 мешканців багатоквартирного будинку розбудив стукіт на вулиці та спрацьована в автомобілі сигналізація. Виявилося, що один із жителів будинку бив дзеркала на  Volkswagen E-Golf, який був припаркований поблизу під’їзду.

На зауваження містян хуліган не реагував, натомість обзивав усіх нецензурною лайкою. Далі він схопив лопату і вже нею лупив по різним частинам машини.

Автовласники викликали поліцію, але поки вона їхала, зловмисник устиг розбити та деформувати всі складники зовнішнього лівого дзеркала заднього виду, спричинити вм`ятини та розрив металу в задній частині панелі даху, вм`ятину в задній верхній частині з пошкодженням лакофарбового покриття верхньої лівої боковини зовнішньої панелі, пошкодити лакофарбове покриття у верхній частині спойлера, нанести пошкодження з обох боків автівки, чим заподіяв матеріальну шкоду на суму 22 402,18 гривень.

Навіть після того, як копи прибули на місце пригоди, чоловік не вгамувався й став уже махати кулаками на водія, спричинивши і йому тілесні ушкодження.

Прикметно, але на суді обвинувачений провину свою визнав повністю, а зухвалі дії пояснив алкогольним сп’янінням.

8 квітня 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винним у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 296 КК України, та призначити йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 17 000 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи