Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік позичив телефон і позбувся грошей

До потерпілого містянина звернувся його знайомий із проханням надати свій телефон із закріпленим за ним номером для того, щоб він зміг перевипустити банківську картку.

Приятель погодився і передав свій апарат. 6 червня о 16:10 на телефон прийшло повідомлення про зарахування грошей в сумі 11 791,09 гривень на банківський рахунок власника номеру. Але апарат знаходився ще в чужих руках.

Чоловік вирішив не повідомляти господарю про зарахування коштів, натомість маючи доступ до рахунку, почав частинами знімати готівку. Спочатку в банкоматі по вулиці Мусоргського він отримав 3000 гривень.

Через декілька днів близько 5-ї години ранку зловмисник знову прийшов до терміналу, щоб отримати купюри. Цього разу сума була 2 000 гривень. Наступного дня в банкоматі на 5-му Зарічному він ще двічі знімав по 2 000 гривень.

19 вересня 2023 року Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу спочатку позбавив волі обвинуваченого у правопорушенні ч.4 ст.185 КК України строком на 5 років, а потім на підставі ст.75 КК України призначив іспитове випробування на 2 роки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі