test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік розповів подробиці пограбування квартири

Як зізнався злочинець, квартиру для пограбування він обирав за двома критеріями: доступність і добротність. У п’ятиповерхівці в Довгинцівському районі він надибав добре оздоблений балкон на 5-му поверсі, що й стало вирішальним.

30 серпня 2020 року о 3-й годині ночі він спочатку за допомогою арматури пошкодив навісний замок дверей, які вели на горище, а потім за допомогою мотузки спустився на бажаний балкон.

Далі за допомогою викрутки пошкодив облицювання і безперешкодно проникнув у житло. На місці став шукати дорогоцінності та гроші, проте ці на очі не потрапляло. Тому вирішив брати те, що зможе винести.

Таким чином наступного дня господарі не знайшли мікрохвильову піч, праску, блендер, набір кухонних ножів, мобільний телефон, портативну колонку й косметичку – усі речі дорогих фірмових брендів.

Прикметно, але це пограбування стало лише одним епізодом у великій кримінальній епопеї фігуранта. Його історія судимостей починається з 2011 року за розбій, а потім були ще за незаконне поводження зі зброєю, наркотичними засобами, крадіжками.

Цього разу Довгинцівський районний суд додав до невідбутого терміну покарання за цей злочин, установивши строк тюремного ув’язнення 3 роки і 1 місяць.

Прикметно, але з усіх викрадених речей, господарям було повернуто лише праску марки Philips  та косметичну сумку марки Gucci.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи