Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік шикував за чужі гроші

Пообіді 3 вересня чоловік знаходився на проспекті Гагаріна, де біля однієї крамниці на землі помітив банківську картку. Перше, що впало в око – це чіп, отже, пароль вводити не треба. Цим і скористався злодіжка.

Випробувати дію пластика вирішив у супермаркеті, де успішно здійснив покупку на суму 114 гривень. А далі – понеслося: локація мобільних гаджетів, аптека, крамниця солодощів, магазин побутової техніки, ресторан, кафе, пиварня і знову супермаркети продуктів. До вечора чоловік витратив 5 146 гривень 38 копійок.

Але згодом зловмисника затримали.

11 жовтня  Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винним в скоєні злочинів, передбачених ст.. 185 ч.4, 357 ч.1 КК України, та призначив покарання за ст.. 185 ч.4 КК України та призначити покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, а за ч.1 ст.357 КК України у вигляді 1року обмеження волі.

На підставі ч.1 ст. 70 КК України, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, остаточно призначити до відбування 5 років позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України було вирішено звільнити  підсудного від відбування покарання та призначити іспитовий строк 1 рік.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі