asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік скористався банківським рахунком померлої людини

Про те, що не можна користуватися банківськими рахунками небіжчика, підозрюваний не знав – саме так він пояснив у суді свій кримінальний вчинок.

Проте, маючи на руках банківську картку своєї померлої родички, знаючи до неї пін-код, чоловік 26 травня 2021 року з банкомата зняв готівку в розмірі 6 448 гривень. Гроші витрачав на власні й сімейні потреби, адже є батьком двох малолітніх дітей, а постійного місця роботи не має.

Згодом АТ КБ «ПриватБанк» вияснив, хто і яким чином скористався кредитними коштами на рахунку померлої людини, та звернувся в поліцію. Правоохоронці дії громадянина кваліфікували за ст.190 ч.1 КК України як шахрайство, за ознаками заволодіння чужим майном шляхом обману.

29 квітня 2024 року Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу визнав криворіжця винним у пред`явленому обвинуваченні і призначив  йому покарання у вигляді 1 року обмеження волі, але з випробувальним терміном.

Цивільний позов представника потерпілого Акціонерного товариства Комерційний банк «ПриватБанк» до обвинуваченого про відшкодування матеріальної шкоди, завданої внаслідок вчинення кримінального правопорушення, суд задовольнив, зобов’язавши повернути 6 448 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі