asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік справив природню потребу прямо біля дверей автовокзалу

Чоловік 25 січня о 17:20 знаходився на території автовокзалу Кривого Рогу і поводився неадекватно. Він безсоромно справив природню потребу поблизу вхідних дверей.

Це помітили громадяни й викликали поліцію. На місце пригоди прибули співробітники Відділення поліції №1 Криворізького районного управління поліції, які склали протокол на порушника громадського порядку.

Матеріали справи про адміністративне правопорушення за  ст. 173 КУпАП було передано до Довгинцівського районного суду міста. 5 лютого повинно було відбутися перше засідання, проте обвинувачений не з’явився. Суддя піддав його приводу, але ця постанова не була виконана.

Наступне засідання відбулося 19 лютого і знову без підозрюваного. Цього разу, дослідивши матеріали справи, суддя встановила, що в діях громадянина відсутній склад правопорушення, оскільки відсутні конкретні допустимі докази про вчинення чоловіком правопорушення, а також не було свідків події.

Суддя наголосила, що  працівниками поліції, в порушення вимог ст.251 КУпАП, не долучено до матеріалів справи відповідного відеозапису, у зв`язку з чим, суд не має можливості належним чином встановити, чи мав місце факт вчинення містянином  правопорушення.

Тому дану справу було закрито у зв`язку із відсутністю складу адміністративного правопорушення.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі