asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік сусідці ледь не вибив око

Застілля проходило 15 липня минулого року. Мирні посиденьки сусідів закінчилися травмою та судом, а все через п’яні балачки та вчинки.

У якийсь момент вечірки жінка, що прийшла в гості, мала необережність висловитися проти господаря, а той, недовго думаючи, декілька разів зацідив кулаком їй в обличчя та в груди. В результаті потерпіла отримала серйозні травми правого ока.

Жінці довелося звертатися до медиків, а кривднику – йти в поліцію. Проти нього порушили карну справу за фактом спричинення умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження – ст.122 ч.1 КК України.

У результаті потерпіла заявила цивільний позов про стягнення виплат на лікування у розмірі 23 556 гривень та за моральну шкоду 30 000 гривень. У суді пояснила, що отримані нею середньої тяжкості тілесні ушкодження потребують відновлення, вона тривалий час лікується, обмежена в фізичній активності, перебувала в тривалій депресії.

Підозрюваний визнав свою провину, але наголосив, що не знав про серйозні наслідки, а тому визнає лише 10 000 гривень у якості компенсації.

22 квітня 2024 року Тернівський районий суд міста Кривого Рогу сказав своє рішення стосовно цієї справи: чоловіка визнано винуватим і йому призначено покарання на   роки обмеження волі, з умовним терміном 1 рік та обов’язковим виконанням заходів, передбачених пробаційною програмою «Подолання агресивної поведінки».

Щодо виплат, то суд цивільний позов задовольнив частково, стягнувши з винуватця на користь потерпілої 32 556 гривень витрат на лікування та 15 000 гривень завданої моральної шкоди, тобто всього 47 556 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі