test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік сяде в тюрму через пляшку горілки

Один чоловік ішов по вулиці й ніс у руках 0,25 літрову пляшку горілки «Хлібний дар Класична». У цей же час поблизу проходив інший, який заради спиртного ладен був пожертвувати навіть своєю свободою.

Дочекавшись слушної нагоди, коли поблизу не було свідків, зловмисник підбіг і вихопив горілку, а також устиг захопити з кишені куртки власника і мобільний телефон.

Потерпілий у заяві чітко вказав, що йому було спричинено матеріальних збитків на суму 2145,70 гривень, із якої 45 гривень – це вартість пляшки, а решта – ціна гаджета.

Умисні дії  фігуранта  кваліфіковано за ч.2 ст.186 КК України за ознаками відкритого викрадення чужого майна (грабіж), вчиненого повторно. Вияснилося, що на рахунку затриманого – близько десяти фактів кримінальних проступків.

В судовому засіданні обвинувачений винуватим себе визнав повністю, підтвердив фактичні обставини скоєного ним грабежу мобільного телефона та пляшки горілки і пояснив, що злочин вчинив через відсутність джерела доходу. Проте він відшкодував потерпілому завдані збитки і попросив суд врахувати його щире каяття й повернення викраденого майна.

1 липня 2024 року Тернівський районий суд призначив покарання на  4 роки позбавлення волі і сплату за експертизу в розмірі 628 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі