test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік у кущах знайшов пістолет

Знахідка протрималась у нового господаря менше ніж пів години, бо 18 травня о 20:30 він знайшов пістолет у кущах, а через 28 хвилин його зупинила поліція.

Правоохоронці на підставі ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» провели перевірку перехожого й виявили та вилучили пістолет з одним магазином до нього.

Пізніше експерт встановить, що предмет є вогнепальною зброєю гладкоствольним пістолетом, переробленим саморобним способом з сигнального пістолету моделі EKOL Aras Compact калібру 9 мм. Р.А.К., виробництва Туреччина, шляхом видалення з каналу ствола захисного елементу, що перешкоджає проведенню пострілів кінетичними снарядами та заглушення отвору для виводу порохових газів.

За законом, так звана «знахідка» – це придбання та зберігання вогнепальної зброї без передбаченого законному дозволу.

5 червня Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, і призначив йому узгоджене сторонами угоди про визнання винуватості покарання у виді позбавлення волі строком на 4  роки з випробуванням на цей же термін.

Також за «знахідку» підсудний повинен сплатити в дохід держави витрати, пов`язані з проведенням експертизи, у розмірі 2650,48 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи