asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік у ліжку скалічив кохану

Криваві події відбувалися у спальній кімнаті 3 жовтня о 13:00. Співмешканці  стали сваритися, а далі словесна образа переросла у різанину та побої.

Чоловік спочатку схопив ніж і завдав одного порізу в область передньої поверхні правого стегна у верхній її третині. Далі, взявши дерев`яну палицю з підлоги, наніс один удар в бік лівого ока, два удари по спині праворуч, один удар в лівий бік, два удари по тулубу ліворуч, один удар по правому стегну, один удар по лівому стегну, два удари по лівій руці ближче до кінцівок та один удар по лівій руці у верхній частині та один удар по правій нозі праворуч.

Численні синці та поранення у потерпілої судмедексперт кваліфікував як ушкодження легкого ступеня тяжкості. Обвинуваченого притягнули до відповідальності за ч. 2ст.125 КК України, за ознаками: умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткостроковий розлад здоров`я.

21 грудня 2023 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу призначив йому покарання у виді 1 року обмеження волі, а відповідно до ст. 75 КК України звільнив від відбування покарання з випробуванням, з встановленням іспитового строку в 1 рік. Засуджений у період слідства та суду проживав удома разом із скаліченою дружиною.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі