test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік убив 4 людей, але вину не визнав

Жовтневим районним судом міста Кривого Рогу Дніпропетровської області завершено розгляд кримінального провадження за обвинуваченням чоловіка в умисному вбивстві чотирьох осіб (частина 1 статті 115, пункт 13 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України), а також носіння, зберігання, придбання вогнепальної зброї, бойових припасів без передбаченого законом дозволу (частина 1 статті 263 Кримінального кодексу України).

Про це повідомляє Жовтневий районний суд Кривого Рогу.

Судовим розглядом встановлено, що у 2018 році в одному з домоволодінь, що розташоване у Центрально-Міському районі міста Кривого Рогу, було вчинено вбивство чотирьох людей, тіла яких були знайдені закопаними на присадибній ділянці цього будинку з ознаками насильницької смерті.

Крім того, під час затримання обвинуваченого  було виявлено та вилучено вогнепальну зброю та боєприпаси, які обвинувачений він незаконно придбав, носив та зберігав без передбаченого законом дозволу.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав.

Вироком суду від 18 червня 2024 року обвинуваченого  було визнано винним у вчиненні вказаних кримінальних правопорушень та остаточно визначено покарання у виді 15 років позбавлення волі. Також стягнуто з обвинуваченого на користь потерпілої  моральну шкоду в сумі 300 000 гривень.

Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений до Дніпровського апеляційного суду протягом 30 днів з дня його проголошення.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
піаніст 95
1 день тому

горіть у пеклі москалі!!
Начальник штабу “Азову” Кротевич написав до ДБР заяву на генерала, “який вбив більше українських військових, ніж будь-який російський генерал”
Мені похрін чи почнуть розслідування проти мене і мені похер чи посадять мене в тюрму. Мені не похер, що судять комбатів та комбригів за втрату спостережного посту, але не судять генерала за втрату областей та десятків міст та втрату тисяч солдат”, – написав військовий.

Начальник штабу бригади “Азов” заявив, що він спершу намагався донести інформацію про дії генерала вищому начальству, проте більшості на це все одно. Кротевич не назвав прізвище генерала, проте він наголосив, що “всі військові зараз розуміють, про яку людину я кажу, бо 99% військових його ненавидять за те, що він робить”.

про кого мова???

Ось відгуки військовослужбовців..

Керівник східним фронтом (Харківська, Луганська і Донецькі області) генерал Содоль – типовий носій культури, яким все одно, що українське, що російське. Якби прийшла росія, він би знайшов собі посаду. «Как-то бі разобралісь». Наприклад, україномовних колег він не раз називав «бандеровец».
А от крім п’янок в Одесі в ці дні, коли наші воїни гинуть через його недогляд і рішення на Торецькому, Покровському, Харківському та інших напрямках, він в Одесі, максимально далеко від своєї смуги відповідальності, ще й нагородив мера Труханова відзнакою «За службу та звитягу». Труханова!
Одеська генеральська тусовка – це широка кругова порука з російським душком, це про воєнкома Борисова, Ківалова , про Ковальчука, який, відповідав за південь у 2022 році. Заступником Ковальчука був генерал Соколов, який відповідав за Чонгар.
Він досі не тільки не сидить, кримінальне провадження по ньому «тягнеться», але й сплив у Содоля (як несподівано, кругова ж порука) керівником Куп’янського напрямку на Харківщині. Отже, південь ми готували десь так… Тоді Ковальчук свій штаб тримав в Одесі з усіма комфортами і п’янками (і це 2022 рік!), а час доїзду до найближчого актуального пункту управління був не менше 4 годин в один кінець, що практично нівелювало будь-який контроль. І тільки після ряду провалів,Ковальчука змінили на Тарнавського. Проте генерала Ковальчука тоді не понизили, він залишився очолювати оперативне командування (ОК) Південь.
І коли відбулося звільнення Херсона управлінськими зусиллями Мойсюка, Тарнавського, Драпатого, Гнатова приїжджав фотографуватися і цілувати немовлят з прапорами, буквально.

До речі, Содоль в Одесі пиячив з генералом Паласом, який відповідає за … Вовчанськ. Там вже все чудово, можна в Одесу!
Є ще питання, чому ми за ці дні втратили позиції, які воїни тримали ціною своїх життів з 2014?