Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік в інвалідному кріслі скалічив знайомого

Як вдалося встановити в ході слідства, неприязнь між чоловіками тривала певний час. Конфліктні ситуації не переходили в більш радикальні вчинки до вечора 24 квітня.

Близько 18:00 фігурант справи, який є людиною з інвалідністю 1-ї групи й пересувається на кріслі мобільному, їхав у причепі мотоблоку. За кермом був його знайомий, який зупинився біля перехожого – неприятеля.

Чоловіки стали сваритися, а в якості аргументів своєї правоти чоловік з обмеженими фізичними можливостями схопив молоток і вдарив суперника по руці.

У результаті потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому 4-го пальця правої кисті. Така фізична травма  відноситься до середнього ступеня тяжкості тілесного ушкодження, за ознакою тривалого розладу здоров`я більше 21 доби.

22 липня 2024 року Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 122 КК України, і призначив йому покарання у виді 1 року позбавлення волі, але з випробуванням на цей же термін.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі