asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік вбив колишнього колегу по роботі

14 січня 2023 року пенсіонер перебував сам удома, трішки засумував і вирішив якось розвіятися. На період війни його дружина та повнолітні діти виїхали до Польщі, тому він насамоті проводив свята.

Запросити в гості вирішив колишнього колегу по роботі. Той з радістю прийшов ще й приніс 1 літр оковитої. Чоловіки швиденько спорожнили банку, а потім вирішили ще повторити. Незабаром на столі знову стояла горілка.

У якийсь момент, коли вже обоє були досить сп’янілими, стали сваритися. Господар квартири потім розкаже, що нібито гість спочатку замахнувся на нього, а він оборонявся і таким чином вдарив його ножем у серце.

Потерпілий помер на місці від пошкодження внутрішніх органів.

Далі був виклик поліції, затримання підозрюваного та опитування свідків.

26 вересня Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу  громадянина визнав винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України, та призначив йому покарання у виді 9 років позбавлення волі.

Також підсудний повинен сплатити на користь держави процесуальні витрати за проведення судової експертизи у розмірі 1 132 гривні 68копійок.

Донька загиблого, яка була визнана потерпілою стороною, цивільний позов не заявляла і не претендувала на матеріальне й моральне відшкодування у зв’язку з втратою рідної людини.

новини Кривий Ріг LIFE  

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі