Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік викрав 4 шини з 7-го поверху

Чоловік, маючи вищу освіту та неповнолітню дитину, вирішив, що зможе стати фокусником та непомітно для всіх викрасти габаритні речі. Увечері 2 вересня минулого року він побачив на сходинковому майданчику 7-го поверху 4 шини, які вирішив поцупити.

Уніч на 3 вересня злодій самотужки виніс із будинку покришки на автомобіль марки Federal Himalaya suv 4×4 розміром 265/50 радіус 20 111ТХL.

Власник подав заяву в поліцію, а судово-товарознавча експертизи встановила, збиток складає  1 6783 гривень 20 копійок.

23 вересня проти підозрюваного було розпочато кримінальну справу. Прикметно, але він відразу в усьому зізнався, пішов на угоду з прокурором, а шини повернув.

18 березня 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, та призначив  йому узгоджену сторонами міру покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Проте на підставі ст. 75 КК України підсудного звільнено від відбування покарання з випробуванням, встановивши іспитовий строк 1  рік, та покладено обов`язки, передбачені п.п. 1, 2 ч. 1 ст. 76 КК України, а саме: періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі