test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік їздив на «Жигулях» без водійського посвідчення

40 800 гривень штрафу та позбавлення права керувати транспортними засобами строком на 5  років без оплатного вилучення транспортного засобу – такий вердикт суду отримав криворіжець за правопорушення  за ч. 2 ст. 126 КУпАП – керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом. Варто зазначити, що це правопорушення було вчинено повторно протягом року.

Так, чоловік, не маючи посвідчення водія та ніколи його не отримувавши, сідав за кермо ВАЗ 21063 та їздив дорогами міста. 13 лютого о 22:45 він був зупинений по Дніпровському шосе біля будинку №42. Патрульні склали всі належні документи та передали справу до суду.

Що стосується підсудного, то він жодного разу не з’явився на зустріч із представником Феміди та не цікавився розглядом його справи. Проте закон дозволяє виносити рішення без присутності обвинуваченого.

Окрім штрафу, суддя Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу ухвалив рішення стягнути з громадянина до спеціального фонду Державного бюджету України судовий збір у розмірі 605 гривень 60 копійок.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи