test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік за пів року отримав 3 судимості

Мешканець Кривого Рогу, не маючи сім’ї та офіційної роботи, перебуває в стані постійних злодіянь. Так, на початку 2024 року він був затриманий за крадіжку в умовах воєнного стану, тому 31 січня за рішенням Довгинцівського районного суду отримав покарання у виді 5 років позбавлення волі. Проте відразу був звільнений від тюрми з іспитовим строком 1 рік.

У березні криворіжець знову потрапив у поле зору правоохоронців за побої та мордування. На цей раз за вироком Дзержинського районного суду отримав покарання у виді 200 годин громадських робіт.

11 червня приблизно о 20:00 він зустрів свого знайомого, якого замість рукостискання побив. У результаті вищезазначених протиправних дій зловмисник спричинив потерпілому тілесні ушкодження у вигляді синців голови та обличчя м`яких тканин, забійної рани та подряпин обличчя, крововиливу в слизову оболонку верхньої губи, що за своїм характером відноситься до легких тілесних ушкоджень, як такі, що мають незначні скороминучі наслідки.

27 червня Дзержинський районний суд міста Кривого Рогу знову визнав громадянина винним у пред`явленому обвинуваченні і призначив йому покарання за ст.125 ч.1 КК України у виді штрафу в дохід держави у розмірі 850 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи