asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік загримів у в’язницю через пральну машинку

Кримінальна «кар’єра» криворіжця розпочалася 2021 року вироком суду за крадіжку. Перший термін – рік умовного засудження. Проте вже наступного року чоловік знову сів на лаву підсудних за злочин проти чужого майна, і цього разу вже з іспитовим строком на 2 роки.

Чергова заява в поліцію про крадіжку майна надійшла від родичів підсудного. Вони звинуватили його в тому, що він викрав пральну машинку. Сам обвинувачений свою причетність не заперечував і підтвердив, що 8 грудня 2023 року він дочекався, поки всі підуть з дому, а потім виніс дороговартісну річ.

Сума збитку, за словами власника побутової техніки, становить 10 608,72 гривень. Крадій пояснив, що йому потрібні були кошти на прожиття, а тому він і відніс пралку в ломбард.

У ході слідства розкаявся та уклав угоду з прокурором.

16 січня 2024 року Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України, і призначив  покарання за сукупністю вироків у вигляді позбавлення волі строком 5 років 1 місяць.

Запобіжний захід для підсудного у виді тримання під вартою було залишено без змін до набрання вироком законної сили. Строк відбування покарання слід рахувати з 26 грудня 2023 року.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі