test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік замість війни пішов у тюрму

Віськовозобов’язаний мешканець Кривого Роу повинен був з’явитися на збірний пункт 26 червня 2023 року о 7:30, проте колона рушила без нього. Ніяких пояснень чоловік не надавав стосовно ігнорування проходження військової служби за мобілізацією.

Пізніше він пояснить, що воювати не хотів, а також усвідомлював, що його вчинок – це вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 336 КК України – ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період.

Перед заслуховуванням вироку, чоловік звернувся до судді й попросив строго його не наказувати.

Суд, при визначені покарання обвинуваченому, враховав ступінь тяжкості вчиненого, особу винуватого, який за місцем проживання характеризується посередньо, на обліку у лікаря психіатра та лікаря нарколога не перебуває. Згідно  досудової доповіді, наданої Довгинцівським РВ філії ДУ « Центр пробації « у Дніпропетровській області, ризик вчинення повторного кримінального правопорушення та ризик небезпеки для суспільства оцінюються як середній, а виправлення громадянина можливе без ізоляції від суспільства.

7 червня 2024 року Довгинцівський районний суд міста Кривого Рогу призначив  покарання у виді 3 років позбавлення волі, становивши іспитовий строк тривалістю в 1 рік і 6 місяців.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи