asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чиновники помилися з фактами й отримали догану

Працівники управлінням благоустрою та житлово-комунального господарства району Саксаганського району припустилися помилки у публікації щодо ремонту та завезення піску для дитячих майданчиків.

Проте небайдужі громадяни помітили зухвалу недостовірність і сміливо написали коментарі з цього приводу.

Так, наприклад, Валентина Лисенко зазначила: “В “теперішній” публікації можливо все добре… В першій версії цього допису було використано фото оновленого піску на майданчику біля будинків. Радієвського 3, 5,6,7 та В. Великого 38. Зараз це фото видалено але є скріни.

Пісок на даний майданчик завезли коштом небайдужих батьків. Майданчик в квітні 2024р було пофарбовано, відремонтовано деякі елементи та завезено теж “сертифікований пісок”. Якщо потрібно надам чеки, сертифікат і фото/відео. В травні нового чи додаткового піску не спостерігали.

Маємо надію, що це прикра помилка, а не зумисне списання бюджетних коштів під час тажких часів в нашій державі”.

Подібний коментар створила Jane Aydarova: “Благоустрій дитячого майданчика (завезення піску, фарбування майданчика) за торгівельним центром ТаДа (біля будинків 5,6,7 на Радієвського) було здійснено коштом та силами небайдужих батьків прилеглих будинків.

Шкода, що працівникам виконкому виявилося простіше сфотографувати і виставити в соцмережі вже обладнаний силами батьків майданчик, аніж докласти будь-яких зусиль для його благоустрою.

А ще видалити фото з підбірки після нашого обурення-то не вирішення проблеми, скріншоти не горять) Сподіваємося на Вашу адекватну реакцію”.

У свою сергу голова Саксаганської районної у місті ради Василь Старовойт відреагував на зауваження та відзвітував офіційним дописом:

“Офіційно!

На теперішній час, по факту розміщення недостовірної інформації, на офіційній сторінці а Фейбуці, посадовими особи, розпочате службове розслідування.

Винні особи встановлюються та будуть притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Додатково інформація буде надана 07.06.2024.

Дякую, небайдужим мешканцям району, за своєчасно надану інформацію.

Шановні підписники та мешканці Саксаганського району!

У зв’язку з публікацією недостовірних даних у дописі про завезення піску на дитячі майданчики причетні особи притягнуті до дисциплінарної відповідальності.

Ми просимо вибачення за даний інцидент та зробимо усе можливе, щоб таких прикрих помилок більше не траплялося, а інформація на нашій офіційній сторінці була тільки правдивою та перевіреною”.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі