Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі Центр «Віза» («Центр Дії») нагадує: довідка про склад сім’ї скасована

Спеціалісти Центру «Віза» звертають увагу громадян на той факт, що в Україні послуга з надання довідки про склад сім’ї скасована.

Незважаючи на це, до Департаменту адміністративних послуг виконкому Криворізької міської ради продовжують надходити звернення громадян щодо отримання довідок.

«Жодним чинним законодавством не передбачено отримання, а також не визначено орган, який видає таку довідку», – зазначили у ЦНАП.

Відповідно до Закону України від 05.11.2021 № 1871 «Про  надання публічних (електронних  публічних) послуг щодо декларування та реєстрації  місця проживання в Україні» та Постанови Кабінету Міністрів України від 07.02.2022 № 265 «Деякі  питання  декларування і реєстрації місця  проживання та ведення реєстрів територіальних  громад» – Єдиним  документом, який  уповноважений видавати орган реєстрації місця проживання, є ВИТЯГ ПРО РЕЄСТРАЦІЮ МІСЦЯ ПРОЖИВАННЯ.

Натомість власник (співвласник) житла має право безоплатно отримати інформацію про осіб, які задекларували або зареєстрували своє місце проживання (перебування) в належному йому житлі, звернувшись до будь-якого офісу послуг Центру «Віза» (Центр «Дії») виконкому Криворізької міської ради (надалі – Центр «Віза»)  у сфері реєстрації місця проживання, за умови надання паспортного документа та документа, що підтверджує право власності на житло після перевірки їх належності та дійсності. У разі звернення законного представника (представника) подається документ, що підтверджує особу та повноваження законного представника (представника).

Офіси послуг Центру «Віза» працюють з понеділка по п’ятницю з 08:00 до 15:30, з технічною перервою з 12:30 до 13:00 за адресами:

            Тернівський район: вул. Антона Ігнатченка, буд. 1А, каб. 127;

            Покровський район: вул. Костя Гордієнка, буд. 2, каб. 114, 115, 116, 117;

            Саксаганський район: вул. Володимира Великого, буд. 32, каб. 112;

            Довгинцівський район: вул. Дніпровське шосе, буд. 14;

            Центрально-Міський район: вул. Староярмаркова, буд. 44;

            Металургійний район: вул. Ігоря Новицького, буд. 2;

            Інгулецький район: просп. Південний, буд. 1; вул. Гірників, буд. 19.

      Під час повітряної тривоги прийом громадян у приміщеннях не здійснюється.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи