Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі цивільні можуть отримати навики стрільби й перев’язки (фото)

Захистити та врятувати – це вміння однаково цінні під час війни. Сьогодні варто знати, розуміти та відпрацьовувати на практиці всі військові знання.

В цьому допомагають навчання від Центр готовності цивільних. Кривий Ріг.

Кожне заняття – це кілька насичених блоків теорії та практики. Учасники відкрили для себе наступне:

-блок тактичної підготовки – висування на вогневу позицію, рух у двійках та четвірках, патрулювання місцевості, реакція на вогневий контакт за циферблатом годинника. Вправи розвивають уважність людини, а також синхронність дій у малій групі;

-блок вогневої підготовки – можливість практикуватися у влучній стрільбі; для багатьох це був перший досвід у житті! Наразі це пневматична зброя. З підвищенням майстерності сподіваємося перейти до більш серйозного “заліза”;

-блок тактичної медицини – робота із алгоритмом “Кров – Легені – Серце”. Тут і повторення раніше засвоєного матеріалу, як то накладання турнікету на верхні та нижні кінцівки -тренувань ніколи не буває забагато- і цілком нова інформація , зокрема, здійснення тампонування та накладання тиснучих пов’язок.

Наявні групи займатимуться ще близько місяця, далі відбудеться новий набір.

Тренінги проводяться за співпраці Об’єднання Відповідальних Громадян та БО Благодійний Фонд Сергія Притули / Serhiy Prytula Charity Foundation за сприяння начальника групи по роботі з добровольчими формуваннями в/ч А7036 на виконання Закону України «Про основи національного спротиву».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі