Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі дезертир-наркоман знущався над батьком і матір’ю

Не маючи підстав для відстрочки, криворіжець став у стрій ЗСУ у січні 2023 року. Чоловіка було призначено на посаду оператора радіолокаційної станції взводу артилерійської розвідки 2-го гаубичного артилерійського дивізіону бригадної артилерійської групи однієї з військових частин.

Але уже в березні 2024 року командир ВЧ видав наказ відносно зазначеного військовослужбовця, який самовільно залишив військову частину від 22 березня 2024 року відповідно до частини другої статті 24 Закону України «Про військовий обов`язок і військову службу» призупинено військову службу, вважати таким, що не виконує (не несе) обов`язків військової служби, який самовільно залишив військову службу або місце служби, дезертирував із Національної гвардії України.

У ході з’ясування обставин стосовно зазначеного громадянина стали відомі факти про його знущання над батьком і матір’ю та їх звернення в поліцію з грудня 2023 року.

На місце пригоди виїжджали правоохоронці, які складали протоколи про адміністративне правопорушення та виносили постанови іменем України, передбачені ч.1 ст. 173-2 КУпАП. Спочатку за домашнє насилля чоловік обмежувався усними зауваженнями, проте аб’юзивне ставлення до батька й матері не припиняв.

Таким чином, нестерпне життя пенсіонерів, які потерпали від ставлення до них з боку власного сина, тривало до лютого 2024 року.

Проте, незважаючи на страждання, батько й мати підписали угоду про примирення з сином-кривдником.

4 вересня 2024 року Інгулецький районний суд м. Кривого Рогу визнав чоловіка  винуватим за ст.126-1КК України і призначив узгоджену між сторонами міру покарання у вигляді 1 року обмеження волі з випробуванням 1 рік.

На підставі ч.1 п.1,2, ч.5 п.3 ст 76 КК України зобов`язав підсудного періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти про зміну місця проживання, роботи або навчання. А також пройти курс лікування від розладів психіки та поведінки внаслідок вживання психоактивних речовин або захворювання, що становить небезпеку для здоров`я інших осіб.

Відповідно до п.5ч.1ст.91-1КК України суд ухвалив рішення застосувати до підсудного обмежувальний захід у вигляді направлення для проходження програми для кривдників.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі