Всі новини про життя міста

У Кривому Розі “ділки” через службу доставки продали наркотиків на 4 млн грн (фото+відео)

Двоє криворіжців організували оптові поставки наркотиків до міста через службу доставки та налагодили їх збут на території регіону. Також облаштували у квартирі нарколабораторію для виготовлення психотропних речовин.

Злочинний бізнес задокументували поліцейські управління боротьби з наркозлочинністю в Дніпропетровській області за участі співробітників відділення поліції № 4 Криворізького РУП під процесуальним керівництвом Криворізької центральної окружної прокуратури. Двох 28-річних чоловіків затримали 25 листопада на одній із вулиць м. Кривий Ріг під час отримання замовлення біля поштомату служби доставки, повідомили у відомстві.

У одного з підозрюваних вилучили пакунок із сліп-пакетами з психотропною речовиною «МДМА» – загалом 5 тис пігулок та одну тисячу марок, та сліп-пакети з психотропною речовиною «альфа PVP» вагою близько 50 г. Також під час обшуку за місцем мешкання чоловіка виявили понад 100 пігулок з психотропною речовиною “МДМА”, сліп-пакети з психотропною речовиною «альфа-РVP» вагою 220 г, близько 100 г канабісу в пакетиках, а також понад пів кілограма метамфетаміну та електронну техніку.

У другого фігуранта виявили 20 пластикових ємкостей з хімічною речовиною, яка використовується для виготовлення психотропної речовини «альфа-РVP».

Під час обшуку у нього в квартирі правоохоронці вилучили лабораторне обладнання для виготовлення психотропної речовини «альфа-PVP» (скляні колби різного об’єму, газовідвідні трубки, фільтри, електричні плити, холодильник), пластикові ємності з різними прекурсорами та хімічними речовинами, кристали психотропної речовини “альфа PVP”, а також понад 18 тис. доларів США.

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених психотропів складає близько 4 млн гривень. Все вилучене направили на експертне дослідження.

26 листопада зловмисникам вручили повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Їм обрали запобіжний захід.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі