asd

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі діти почали отримувати подарунки від міста (фото)

З нагоди новорічних свят голова Ради оборони Олександр Вілкул відвідав один із культурних закладів Центрально-Міського району та вручив солодкі подарунки хлопцям і дівчатам із родин військовослужбовців ЗСУ у тому числі тим, батьки яких зараз у полоні, поранені чи безвісти зникли.

Про це повідомили у міському відділі преси та внутрішньої інформації.

Цьогоріч новорічні та різдвяні подарунки від міста зможуть отримати 35 265 хлопців та дівчат. Це – діти військовослужбовців, дітки, батьки яких поранені, полонені, безвісти зниклі, діти з особливими освітніми потребами, обдаровані діти, діти-сироти, діти з інвалідністю, дітки з багатодітних сімей, дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, діти з числа ВПО, також подарунки підготували для дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.
6 грудня розпочався марафон святкових концертів та подарунків, щоб створити новорічний настрій дітям, яким особливо потрібні тепло, увага і турбота. Організовані, з дотриманням усіх норм безпеки, святкові концерти у новорічній атмосфері, виступи творчих колективів та вистави. Вони відбуватимуться до 7 січня 2024 року. На сьогодні  вже пройшло 39 святкових заходів, подарунки вже  отримали 14838  хлопців та дівчат.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі